Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 22 April 2014

Hadiri makan malam staff :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Malam ni pukul 10:30 KK akan hadiri satu majlis makan malam bagi staff-staff untuk department "Fresh"

Department "Fresh" meliputi bahagian bakeri, salad bar, sushi, ikan, ayam dan bahagian makanan segar.

Kalau KK tengok senarai tadi, lebih kurang 25 orang yang akan  hadirkan diri untuk makan malam.

KK dengar cerita manager besar nak belanja di atas pencapaian baik yang ditonjolkan oleh staff "Fresh", mungkin sale tinggi kot.

KK pergi dengan Adibah, tumpang dia, sebab KK tak tahu tempat, jadi KK akan ke satu tempat untuk jumpa dia, dan naik sekali sampai ke tempat tersebut.

Paling best, dengar cerita makan kat ikan bakar, hehe, mesti best, macam-macam lauk ada, dah siap tempah dah semua.


1 ulasan:

  1. assalam sponsor :-) peserta giveaway dari http://tengkubutang.blogspot.com.saya dah follow kamu. jemput singgah blog ya. herbalifesy.blogspot.com & adilahisharudin.blogspot.com :-)
    blog berat sgtla..susah loading..kurangkan wiget ye..

    BalasPadam