Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 23 April 2014

Makan-makan bersama staff divisyen "Fresh" !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Malam semalam, yakni 22/04/2014 hari Selasa, ada majlis makan-makan untuk staff di bahagian "Fresh"




Makan Malam staff divisyen "Fresh"

Tarikh : 22/04/2014

Staff : 25+ orang

Masa : 10:30 pm - 12:30 pm

Tempat : Super Top Pantai Ikan Bakar Tanjung Lumpur, Kuantan

Menu : Nasi putih, tomyam seafood, ikan pari, siakap 3 rasa
ikan aji-aji, lala masak cili, sotong celup tepung, sayur kailan
telur dadar, sambal belacan, air carrot susu, epal dan mango !


Kisah makan malam ni disebabkan kejayaan staff di divisyen "Fresh" meliputi bakeri, sushi, ayam, ikan, sayur dan salad bar di atas penghargaan "Best Progression"

KK, Adibah dengan Puteri orang kedua sampai selepas Kak Tina, kak tina mesti sampai awal, sebab dia yang tempah meja, huhu.

Selepas ketika, makin ramai sampai, sampai penuh 7 meja, memang meriah, makanan pun memang sedap.




Pukul 12:30 baru bersurai, perut memang kenyang, tengok gambar dah tahu macam mana keadaannya, hehe.



Terima kasih semua, walau KK masih orang baru, tak sangka dapat turut sama dalam acara makan malam ni :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan