Followers !

Rabu, 8 Oktober 2014

Makan tenggahari di Chicken Rice Shop :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Minggu lepas, sebelum KK dapat cuti sakit ni, adalah member sekerja ajak makan di Chicken Rice Shop, kedai baru renovate kat ECM.


Baru dapat gaji kan, apa salahnya berbelanja lebih sikit untuk diri sendiri, hehe, lagipun KK tak pernah makan kat sini, sedih kan? haha


Jadi, pesanlah ikut buku menu tu, tengok gambar macam sedap, jadi tunjuk saja, sebab susah sangat nak sebut, haha

Makanan yang KK makan rasanya bolehlah, boleh masuk kat tekak KK ni, KK jenis sambar saja depan mata, dah nama rezekikan, hehe



Bagi kimi sedap, sekali sekala nak makan boleh, tapi kalau tiap-tiap hari, haha, rabak poket, kalau gaji tinggi tak apa.


Bolehlah cuba, sebab KK beli yang set, tak lah mahal mana, kira mampu lagi, hehe :) *bawah RM20


Tiada ulasan:

Catat Ulasan