Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 2 Disember 2014

Off Day !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Harini KK cuti, tapi sehari saja, bulan ni tiada cuti 2 hari, semua 1 hari saja, macam biasalah.


KK masih tak percaya sekarang dah bulan 12, kurang dari 30 hari kita akan masuk tahun baru ! sila cubit KK sekarang ! haha

Umur pun dah nak sampai 21, haha, makin tua KK ni, tapi perangai tak berubah macam budak-budak, sadis !

Cuti tak buat apa-apa, terlentang depan tv dari tadi, bangun sekejap nak update blog, hehe, kalau tak, sampai ke petang lah.

Kepada yang bekerja, selamat teruskan tugas, kepada yang bercuti, happy holiday !


3 ulasan: