Followers !

Isnin, 8 Disember 2014

Sibuk + Penat


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

2 hari KK dah jadi zombie, sebabnya pasal kerja, nasib esok cuti, nak rehat puas-puas, kalau boleh tak nak bangun, hahaha.


Hari Sabtu dan Ahad KK kerja shift sebelah petang, dan hari Isnin, KK kerja shift pagi, memang "seronok"

Dah lah hari Ahad kerja petang, balik dah pukul 10, lepas tu esoknya pula kerja pagi, kerja pagi masuk pukul 7, nampak tak zombie?

Memang penat tau, tak balik tepat pukul 10, sampai rumah pukul 11, nak mandi lagi, takkan tidur terus, lepas itu esoknya nak bangun awal.

Tapi nak buat macam mana, sekali sekala kena berkorban juga, redha sajalah, dah memang tugas kita

KK mengantuk sangat, mungkin penat kerja, esok KK update blog, banyak nak cerita ni, hehe


2 ulasan: