Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 27 Februari 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Jom kita sertai GA seorang blogger, hadiah bernilai sehingga RM 500 tu, siapa tak nak kan, tarikh tutup 28/2/2015 ! cepat !


KK saling bulat-bulat dari blog MG ! klik banner untuk join !

senang je caranya :

1. copy paste gambar di atas pada new post blog anda.
2. be follower blog MELANGKAU GARISAN
3. follow instagram byekinrazalli
4. komen dalam mana mana gambar instagram byekinrazalli
5. paste link "GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!" pada ruangan komen


hadiahnya :
1. blouse satin size L byekinrazalli x 2 pemenang
2. chiffon pant office attire (full lining) x 2 pemenang
3. storage bag x 1 pemenang
4. Tutu skirt beige color x 1 pemenang
5. Topup RM5 x 4 Pemenang
6. RAHSIA  (worth RMxx)
7. RAHSIA  (worth RMxx)
8. RAHSIA   (worth RMxx)



GRAND PRIZE is tailor made BAJU RAYA 2015 worth RMxxx byekinrazallidatailor x 1  PEMENANG
*winner can choose whatever design she/he want depend tnc


PEMENANG untuk hadiah 1-8 adalah by random.org
PEMENANG untuk GRAND PRIZE adalah by top google ranking

so, jom join sebab ada 2 minggu je untuk dapat semua hadiah yg menarik ni

tag kawan kawan blogger anda juga ye.
gudluck dear darls .


4 ulasan:

  1. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    BalasPadam
  2. Good luck dalam giveaway by ekinrazalli worth rm500 to win

    Ikhlas dari :-
    hajarashikin.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih Kita dari Ga yang sama, datang menyinggah:)

    IpHone5s GA by SyafiqSpecki
    GA DiariJejakaHangat 2015 (15mac)
    GA by EkinRazalli (15mac)

    BalasPadam
  4. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam