Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 12 Oktober 2016

Ucapan-ucapan Hari Lahir KK !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Entri kali ni KK tujukan khas kepada semua kawan-kawan, saudara mara, ahli keluarga yang sentiasa dan tak putus-putus memberi ucapan selamat hari lahir semalam


Ini adalah 'screenshot' yang KK ambil dari pelbagai sumber, Facebook dan Wechat, banyak lagi sebenarnya, ambil yang mana mampu saja, haha











Antara ucapan yang disampaikan oleh kawan-kawan KK di Facebook, terima kasih semua KK ucapkan, kalau ada yang KK tertinggal maafkan tau, hehe

Yang dibawah ni istimewa sikit sebab sahabat baik KK siap buat status dengan gambar lagi, gambar entah yang bilalah, letaklah yang elok sikit, ni yang hodoh dipamerkan, haha





Kadang-kadang kawan-kawan ni ada yang kelakar, KK baca seorang diri pun boleh tergelak, mudah sangat terhibur, memang kelakar saja nak gembirakan KK

Alhamdulillah ramai juga yang memberi ucapan, itu tak masuk lagi yang call, Whatapps group, chat personal dan lain-lain, KK bersyukur kepada Allah

KK dah berumur 22 secara rasminya semalam, hehe, umur makin meningkat dan pastinya kita semakin tua dari hari ke hari, hahahaha


Tiada ulasan:

Catat Ulasan