Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 25 Mac 2018

Teracun terbeli...


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Sekarang semua nak tular, buat salah tular, buat baik pun tular kan, hahaha, jadi bahaya tau, jangan buat silap pun, hehe


Sama juga macam produk penjagaan kulit, kalau ada yang menjadi, mesti banyak orang kongsikan, keluar lah kat dinding facebook KK tu, terbacalah pula

Orang cakap produk ni baiklah, eloklah, sama juga macam Miracle Bio Water ni, orang cakap elok, lama sangat dah KK nak beli cuma tak berkesempatan sebab mahal

Tadi masa belek-belek, ada pula yang kecil, harga RM 6.88, bolehlah nak cuba kan, kalau menjadi kita beli botol besar, hahaha

Termakan juga racun, dah beli pun, tadi pun angkat letak angkat letak juga, hahaha, insyaAllah cuba mana tahu elok kan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan