Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 3 Mei 2018

Salam Jumaat


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Minggu pertama di bulan Mei sudah nak melabuhkan tirai, sekejap saja dah nak hari minggu kan, rasa macam semalam hari Isnin, hehee


KK macam biasa, masih bekerja, cumanya menghitung hari, hahahaa, menghitung hari nak berehat kejap lagi, hehe

Mujurlah kat sini masjid dekat sangat, jalan kaki dah sampai, azan pun dengar dengan jelas, nak solat pun senang kan

Di hari Jumaat ni, KK nak mohon maaf, kot ada terkasar bahasa dengan semua pembaca KK, sibuk sikit dua tiga menjak ni, bulan lepas 1 entri saja, hahaha

InsyaAllah nanti kalau rajinlah, KK akan buat #throwbackapril punya entri, sebab KK banyak update di facebook, jadi blog memang kadangkala terabai sikit

Salam jumaat semua.

2 ulasan: