Followers !

Who Keyme Keymoo?



Assalamualaikum,

Mungkin ada yang sudah mengenali kimi,
tetapi pasti ramai lagi yang tidak mengenali siapa 
pemilik rasmi blog yang bernama Keyme Keymoo.
Jadi, kimi ingin memperkenalkan serba sedikit tentang diri kimi :)

Latar Belakang

Nama panggilan : KK atau Kimi
Tarikh Lahir: 12/10/1994
Asal: Kuantan, Pahang
Makanan kegemaran : Nasi Ayam
Minuman kegemaran : Milo Ais

Pendidikan

Tahun 1-5 (2001-2006) : SK Beserah
+ Anugerah 10 Pengawas Terbaik 2006
 + Ahli Kelab Doktor Muda

Tingkatan 1-3 (2007-2009) : SMK Tok Sera
+ Pengawas Pusat Sumber Sekolah 07-09
+ Anugerah Bendahari Kelab Seni & Visual 2009

Tingkatan 4-5 (2010-2011) : SMK Pelindung
+ Johan Pertandingan Deklamasi Sajak Kemerdekaan 2011
+ Tempat ke-3 Syarahan Agama Peringkat Zon 2011
+ Anugerah Pengawas Kreatif 2011 (mengalahkan Ketua Pengawas)
Pelajar Aliran Sastera Terbaik SPM 2011

Tingkatan 6 (201-2013) : SMK Sultan Abu Bakar
+ Ahli Majlis Perwakilan Pelajar Tingkatan 6 (menang pilihanraya)
AJK Persembahan "Malam Jejak Kasih SABS bersama Yuna"

Sekadar perkongsian biodata kimi, hehe ;)
Idea tercetusnya untuk berblog selepas kimi menghabiskan peperiksaan SPM 
Niat berblog kimi hanya untuk mencatatkan segala perjalanan 
dari peringkat SPM hingga ke Ijazah.
Insyaallah jika diizin Allah.

#update 2016 : Sebenarnya cita-cita nak sambung belajar dah terkubur, haha, KK sekarang bekerja, jadikan blog picisan ni sebagai diari harian dan kenangan masa hadapan, tua tua nanti boleh baca semula


10 ulasan:

  1. nice to meet you..i'm your big fan..you're inspired me..now i'm in pre u..thanks to you :)...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks you so much, kimi tak sangka, terharu sangat, good luck in STPM :)

      entry khas untuk adik : http://keymekeymoo.blogspot.com/2013/09/apabila-diriku-dijadikan-idola-terharu.html

      Padam
  2. Hey,boy.wow! you're exactly one year younger than me.

    BalasPadam
  3. aku suka komitmen dan dedikasi kau terhadap blogging walaupun trend ni dah ramai orang tinggalkan sejak beberapa tahun lepas. kadang2 seronok baca kisah orang lain, lagi2 bila dia sama course dgn kita. boleh tau kisah dia study sampai dapat kerja. good luck to you bro

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih atas sokongan :) saya blogging berdasarkan minat dalam menulis, hehe, selamat berjaya juga kepada saudara :)

      Padam
  4. salam perkenalan.. saya pun dari kuantan.. sekolah rendah pun sama.. >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan juga :)

      Tak sangka sekolah rendah sama, hehe, nanti boleh kenal...

      Padam