Spice of My Life

Followers !

Halaman

28/08/2021

Jalan ke Temerloh?Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK baru teringat yang ada satu kisah KK nak sangat cerita, minggu lepas KK ada pergi Temerloh, bukan sebab berjalan, tapi sebab urusan kerja.

Bukan balik hari, bukan sehari, tapi tiga hari KK kat sana tau, dalam pada urusan kerja tu, acah-acah kita pergi berjalan lah, keluar daerah tu, hahahaha.

Alkisahnya cawangan di Temerloh tutup disebabkan Covid, jadi setiap cawangan akan hantar wakil untuk kesana, bekerja disana, untuk cawangan KK, nama KK disebut sebut dan diseru untuk menjadi wakil, haha.Jadi petang Ahad tu KK bertolak dari Kuantan, untuk wakil Kuantan ada tiga orang, dua wakil cawangan dan satu wakil ibu pejabat, kami bertolak sebuah kereta.

Sampai-sampai dah lewat pun, cuaca pula hujan masa tu, tapi alhamdulillah perjalanan semua baik dan kami semua selamat sampai di Temerloh.

Kami tidur di hotel, alhamdulillah, merasa juga tidur hotel setelah sekian lama tak merasa bantal empuk hotel, hahahahha, acah-acah bercuti ni, hehe.

Tidur awal sebab esok nak kerja tempat orang, KK tak pernah datang cawangan sini, jadi esok baru boleh nak mencemar duli, hahaha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan