Spice of My Life

Followers !

Halaman

28/08/2021

KK dah jadi atuk !Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

KK nak cerita alkisah kucing beranak dalam bilik asrama ni, aduhlah tak pasal kita jadi atuk dah, tak sangka dapat cucu tiga ekor, haha.

Alkisahnya masa KK tak ada dirumah, KK akan buka tingkap sebab nak bagi angin keluar dan masuk dalam bilik, sistem pengudaraan yang baik kan amat penting.

Jadi KK tak tahu lah apa yang terjadi dalam bilik sehingga KK balik rumah, masuk bilik tak perasan lagi, masa KK nak mandi tu baru perasan.

Mengucap panjang KK kucing ni beranak dalam kotak, elok dia senyap saja dalam tu, geram lah kita habis kain baju KK dalam tu, dah jadi rumah dia.KK pun terpaksa alih letak dia dalam kotak lebih besar sebab nak menyusu anak dia, jadi KK pun beri pada mak angkat sebelah rumah, hahahaa

Kain baju "peribadi" KK yang dalam kotak tu KK terpaksa cuci balik, basah semua siap ada pakej darah lagi, haha, tapi tak apalah, kesian kat kucing tu.

Kalaulah almari tu tertutup, nak buatnya dia beranak atas katil lagilah naya KK, nak basuh tilam lagi, mujurlah dia beranak dalam almari tu, hehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan