Spice of My Life

Followers !

Halaman

15/03/2021

Black Forest


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Alhamdulillah, KK masih lagi mendapat tempahan kek untuk sebarang majlis keraian, berniaga kecil-kecil saja untuk kawan-kawan yang nak tempah kek

KK tak berniaga kat facebook pun, sebab KK masih bekerja, kan tak sempat nak siapkan pesanan pula, jadi berniaga kat whatapps saja

Tapi alhamdulillah, kawan-kawan ramai yang nak tempah, walaupun KK ni tak pandai mana, kadang kek senget, hahaha

Kali ini dapat tempahan kek black forest dari salah seorang kawan baik KK, tempah untuk hari lahir mak mertua kesayangan

Semoga semuanya berpuas hati dengan hasil air tangan KK yang tak seberapa ni, harap sedap dan jangan lupa tempah lagi, ehehe.

Tiada ulasan:

Catat Komen