Spice of My Life

Followers !

Halaman

19/03/2021

Teh hijau boba



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Entahlah kenapa KK masih kuat minum manis, ini pun sebab orang ajak kita, kita ni dah lah tak kuat iman,konon nak teman jadi terbeli, haha

Kalau kat Tealive ni memang boleh kata KK selalu pesan Signature Brown Sugar Boba Milk Tea tu, tapi kali ni nak cuba yang teh hijau pula, masih lagi bersama boba, hahaha

Tak rugi KK cuba sebab memang sedap pun, rasa teh hijau tu, dapat pula boba yang lembut, terbaik lah, tak menyesal beli, puas hati !

Tiada ulasan:

Catat Komen