Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 26 November 2012

SEGMEN : JOM GODEK - GODEK FOLLOWERS !




Assalamualaikum ,

Hari ni kimi nak join satu lagi segmen , ni segmen ke-4 kimi join , kalau ikutkan hati memang tak nak join , tapi bila difikir kan balik , nampak kesungguhan  Cik Nor yang "tag" nama kimi dalam segmen tu , jadi kimi pun join la untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi .

Segmen ini dibuat oleh Cik YB , kimi pun baru kenal dengan YB ni .. nak join boleh klik banner tu .




Lucky Blogger ! 

Cik Nor (thanks sebab tag kimi !)  
Cik Panda (my blogger friend !) 
Kak Nani (blogger and teacher !)
Kak Asma (Talented Crafter !)


Blogger yang kimi tag semuanya yang kimi suka , yang lain bukan tak bagus atau kimi tak suka , mungkin kimi tak berapa kenal lagi semuanya , insyallah nanti kimi tag ok !

Harapan kimi cuma harap follower kimi boleh sampai 100 ! insyaallah , sebab sekarang ni baru 51 follower , kimi berharap follower akan meningkat kepada 100 sebelum umur blog ini 1 tahun . Nak tahu umur blog kimi , boleh rujuk Daisypath kat tepi blog ni , ada kat situ .




2 ulasan:

  1. salam n hye..singgah dr segmen yg same..follow suda..sudi2 la singgah sini pulak..maceh.. :)

    http://ielaynna.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-godek-godek-followers.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam , thanks , saya follow balik :)

      Padam