Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 25 Januari 2013

Keyme dan Contact Lens ?




Assalamualaikum ,

Semua sihat ? ataupun sedang sakit ? kalau sakit silalah makan ubat untuk menyembuhkan diri anda , hehe , hari ni kimi nak cerita pasal kanta lekap , ataupun contact lens yang popular di kalangan wanita.

Sabtu, 19 Januari 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Jan 2013 !





Assalamualaikum ,

Malam ni nak join satu lagi segmen , macam best saja , malahan banner dia comel sangat , hehe

Short Segmen By Naa :)





Assalamualaikum ,

Malam-malam ni , tengah BW , jumpa pula satu short segmen by cik Naa , tengok banner pun comel dengan  peraturan yang simple , jadi join saja :)

10 Cerita Menarik tentang Keyme Keymoo !




Assalamualaikum ,

Hari ni kimi nak kongsi 10 cerita tentang kimi , mungkin ada di antara blogger nak kenal dengan lebih dekat , walaupun tak bertemu muka , sekadar di alam maya cukup :)

Mungkin apa yang kimi ceritakan akan membuat anda terkejut dan tidak menyangka siapa kimi sebenarnya .

Khamis, 17 Januari 2013

.: Gotong-Royong Menceriakan Kelas U6A2 :.




Assalamualaikum ,

Hari ni kimi nak kongsi gambar-gambar yang sempat dirakam semasa gotong royong minggu lepas , gotong royong ni hari sabtu , semangat betul kimi nak mari sekolah , nasib baik mula pukul 8 , jadi boleh bangun lewat sikit , hehe .

Selasa, 15 Januari 2013

Makan Malam bersama Staff Sakan :)




Assalamualaikum ,

Lama tak berentry , hehe , kimi masih bersekolah , jadi jarang online , banyak sangat kerja sekolah , cuti pun macam tu , kadang2 memang tak ada masa , jadi petang ni baru free sikit .

Ok , hari ni kimi nak kongsi gambar2 masa kimi makan malam dengan staff Sakan . Kisahnya bermula macam ni ..

Jumaat, 11 Januari 2013

Review oleh Shima Story !


header blog Shima Story !


Assalamualaikum ,

Lama benar kimi tak update blog , bukan apa , harap semua faham , kimi sekolah , ditambah pula dengan kerja rumah dan kekangan masa yang tidak menentu :)

Ok , sebenarnya entry ini khas untuk orang yang review blog kimi ! , hehe , pertama kali ada orang nak review blog kimi yang tak seberapa ni , tapi walau apapun , terima kasih !