Followers !

Khamis, 17 Januari 2013

.: Gotong-Royong Menceriakan Kelas U6A2 :.




Assalamualaikum ,

Hari ni kimi nak kongsi gambar-gambar yang sempat dirakam semasa gotong royong minggu lepas , gotong royong ni hari sabtu , semangat betul kimi nak mari sekolah , nasib baik mula pukul 8 , jadi boleh bangun lewat sikit , hehe .



meera membersihkan tingkap

mesyuarat agong !

wai kit , farhan , chong , tasya , marni

kimi & farah


proses dalam menceriakan kelas 











yen teng


farah & anis

kimi & meera 

chong , wai kit , farhan , ??



kelas kami ! senior  U6A2






menggila bersama bawani

athirah & wai kit

basuh lantai , haha


macam dah nak siap kat belakang tu >



hasilnya ! nice and simple .

Ok , itu saja yang dapat dikongsikan pada hari ini , enjoy ! bye



4 ulasan:

  1. awalnye mule bersih kelas , bagos bagos , nanti hanan share yang hanan pulak keyhh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. A'ah , sebab lepas tu nak fokus untuk STPM , jadi better kemas awal2 , hehe , jgn lupa share kat sini :)

      Padam
  2. ow.. adik STPM..?? hehe.. btw, good luck ye utk STPM sistem baru nie..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup , saya STPM , budak sekolah lagi , hehe , thanks :)

      Padam