Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 31 Disember 2012

1st GIVEAWAY:JANUARY 2013 by EIKA !




Assalamualaikum , 

Lepas publish 1st Entry 2013 tadi , terpandang pula GA yang dianjurkan oleh Cik Eika ni , nampak menarik , banner pun comel , 

Jadi siapa2 nak join , marilah kita memeriahkan GA ni , nak join -----> KLIK SINI

Hadiah yang ditawarkan juga menarik :) Tarikh tutup : 31/1/2013




Selamat Datang - - - > :: 2013 ::




Assalamualaikum ,

Tak disangka-sangka , kita dah masuk tahun baru , alhamdulilah , kimi mengharungi pahit getir di 2012 dengan penuh selamat dan mencabar .

Huda Syafiqah's 1st Giveaway !




Assalamualaikum ,

Kali ni kimi nak join satu GA oleh Cik Huda Syafiqah , banner yang menarik dan hadiah yang lumayan !

2012 , Membuatkan ku lebih MATANG ::*




Assalamualaikum ,

Hai semua , sihat ? kalau sihat , alhamdulilah , kalau kurang sihat , tak apa , makan ubat dan rehat secukupnya ok ,

Ahad, 30 Disember 2012

Segmen Blog Review Disember 2012 by ShimaStory :)




Assalamualaikum ,

Di pagi yang hujan renyai-renyai ni , kimi terpanggil nak join segmen yang dibuat oleh Cik Shima , menarik juga nampaknya . pemenang akan direview oleh cik shima .

Sabtu, 29 Disember 2012

Kenapa tak naik-naik ni ?






Assalamualaikum ,

Petang tadi dalam pukul 6:30 p.m  , kak ezra ada telefon nak ajak pergi makan burger bakar kat restoren cermin di batu hitam ,lepas kak ezra habis kerja , kimi cakap ok saja , lagipun malam ni tak ada apa2 perancangan .

Jumaat, 28 Disember 2012

Last Day at Sakan ! (Part 3)


burger ayam bakar + cheese = RM8 : after work with kak ezra :) :


Assalamualaikum ,

Haha , kita sekarang berada di part 3 , macam2 la , sampai part 3 dah , banyak sangat gambar , tak silap kimi , dalam kamera mak kimi , snap lebih kurang 166++ gambar , banyak gila , so , takkan kimi nak upload semua dalam 1 entry , banyak sangat , nanti bosan pula.

Jadi kimi pecah2 kan kepada part by part , lagipun nak tunggu upload gambar ni punyalah lambat , sabar saja , serius cakap , memang lambat .

Khamis, 27 Disember 2012

Last Day at Sakan ! (Part 2)




Assalamualaikum ,

Entry ni adalah sambungan dari PART 1 , kalau tak tengok lagi part 1 , sila klik ---->SINI<---- .

Ok , masa last kimi haritu , stok sampai pula , terkejut + pelik , sebab stok susah nak sampai hari selasa , kimi pun gembira juga , sebab barang kat department kimi dah sikit , bila sampai ni , bolehlah penuhkan gondola ,

Last Day at Sakan ! (Part 1)


Kimi punya name tag !


Assalamualaikum ,

25/12/2012 , adalah hari terakhir kimi berkhidmat di Sakan , hari ni kimi datang lewat , sebab hujan , jadi suruh mak hantar , itu pun masih lagi lewat , pukul 10:15 baru masuk , bila masuk , kimi tengok semua dah buat kerja , lepas tukar kasut , terus pergi tanya kak ezra ,

Sabtu, 22 Disember 2012

Miss this time :)


Assalamualaikum , 

Kimi cuma nak kongsi gambar random .

Lokasi : Pantai Batu , Beserah

Model : Keyme , Arif , Nik , Husna , Kakcik .

Tujuan/Motif : Jumpa Arif , sebab baru balik dari cuti sem .


Isnin, 17 Disember 2012

"Meeting" dalam gelap ?




Assalamualaikum ,

Apa ? "meeting" dalam gelap ? lain macam saja bunyinya , macam thrill je tajuk post , tak adalah thrill mana , tapi boleh dikatakan thrill juga la .

Ahad, 16 Disember 2012

Present for Kak Yah :)


Ambil dari FB Kak Yah , hehe


Assalamualaikum ,

Kimi cuma nak update pasal hadiah kimi untuk pembantu pengurus kimi kat Sakan , iaitu Kak Yah , baik dan peramah orangnya tau . itulah hadiahnya yang kimi beri .

Jumaat, 14 Disember 2012

Header baru ! hehe :)

Assalamualaikum ,

2 hari lepas , tengah2 kimi BW , terminat pula nak baca satu post di blog cik arisyahjahirah , satu post tentang cara buat header ,

Isnin, 10 Disember 2012

Durian Crepe @ Bantal Durian ! :P


Terima Kasih Encik Google !


Assalamualaikum

Sihat ? Alhamdulilah , harini kimi nak kongsi pasal durian crepe , mesti pernah dengar kan walaupun tak pernah makan , hehe . Kalau tak pernah tu jakun sangat la .

Jumaat, 7 Disember 2012

Off day ! Present for the Sakan Staff !




Assalamualaikum ,

Rindu kat blog kimi ni , dah nak 1 minggu tak update , ni baru boleh , sebab cuti , minggu lepas cuti hari selasa, minggu ni hari jumaat pula , mmm , nak buat macam mana , terima dengan hati yang redha .