Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 27 Disember 2012

Last Day at Sakan ! (Part 2)




Assalamualaikum ,

Entry ni adalah sambungan dari PART 1 , kalau tak tengok lagi part 1 , sila klik ---->SINI<---- .

Ok , masa last kimi haritu , stok sampai pula , terkejut + pelik , sebab stok susah nak sampai hari selasa , kimi pun gembira juga , sebab barang kat department kimi dah sikit , bila sampai ni , bolehlah penuhkan gondola ,



Kak sue cakap , kimi kena siapkan naikkan stok harini juga , kimi ok saja , dalam hati cakap boleh ker? , sebab risau stok banyak , tapi akhirnya , semua stok dinaikkan malam tu juga , gembira sangat2 , haha.

Dalam menaikkan stok , kimi gembira untuk kali terakhir naikkan stok sebelum berhenti kerja , walaupun kimi kerja kat sini 1 bulan lebih , tapi pengalaman dan hati rasa dah sebati dekat sini , susah nak tinggal .

Berbalik kepada topik , masa naikkan stok , dengan hujannya , basah , barang banyak juga , bukan sikit2 .


Gelagat2 staff kepenatan mengangkat stok dari bawah ke atas ! haha




naim , kak ezra , mimie





kak yah yang kepenatan .


fatin & dira


stok kimi , nasib sikit je :)


muka sebelum rehat ke-2 , *nak tunjuk baju kotor tu je , hehe


Selepas rehat !

Tadi kan baju kimi kotor , sebab angkat stok masa hujan , jadi masa rehat balik mandi tukar baju , dah pakat dengan kak ezra nak pakai baju putih , sebab baju hijau kimi basuh :) 

white & white , kami memang sehati sejiwa !




dari kiri : kak yah lala , kak sue lulu , mimie lili .

bola baru ! RM2.90 , hehe , promote

aina & dira



Lepas dah angkat barang kat department masing2 , kimi terjah muka2 buat kerja , hehe .






kak ezra bersama stok bra .



naim bersama stok seluar pendek .

buku stok kimi ! 

siapa la pegang buku ni lepas ni , huhu ?

Ok , itu saja , entry kali ni , kimi kongsi gambar2 stok sampai , yang ni baru part 2 , nantikan part 3 pula , ada lagi ? ye ada lagi , hahaha , bye :)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan