Followers !

Jumaat, 7 Disember 2012

Off day ! Present for the Sakan Staff !




Assalamualaikum ,

Rindu kat blog kimi ni , dah nak 1 minggu tak update , ni baru boleh , sebab cuti , minggu lepas cuti hari selasa, minggu ni hari jumaat pula , mmm , nak buat macam mana , terima dengan hati yang redha .


Ok , berbalik kepada tajuk , hari ni kimi off , jadi , terfikir lama pula tak buat Apam Dot - Dot , rindu pula , lepas tengok bahan-bahan dalam peti semalam , ok , cukup , ovallete ada , tepung , gula , telur , semua cukup , set ! esok buat , maknanya harini la tu .



Lepas hantar cik meyra ke 2N Shop tadi (dia kerja) , terus pergi bayar streamyx kat pejabat pos dan bank in duit gaji , alhamdulilah , semalam kimi dapat duit gaji , berapa ? boleh la , cukup untuk belanja bulan 12 dan bayar wifi dan tak lupa bil telefon rumah .



Lepas balik tu , siapkan2 barang untuk buat apam , dalam pukul 2 baru mula , dalam pukul 4 siap , hari ni buat 2 adunan saja , cukup la untuk Sakan dan 2N Shop . hehe .



inilah hasilnya , bersiap sedia untuk dibungkus dan dibawa ke Sakan , hehe .

kiri : stok di rumah , kanan : special untuk Sakan !

dalam pukul 5 baru pergi Sakan , alhamdulilah , diaorang cakap sedap , kimi suka sangat , sempat kimi beli sandal kesukaan kimi kat Sakan tadi , dapat gaji ni bolehlah beli2 sikit .

Ok itu saja , esok kerja balik , mungkin minggu depan pula update blog , bye , miss you ! :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan