Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 10 Disember 2012

Durian Crepe @ Bantal Durian ! :P


Terima Kasih Encik Google !


Assalamualaikum

Sihat ? Alhamdulilah , harini kimi nak kongsi pasal durian crepe , mesti pernah dengar kan walaupun tak pernah makan , hehe . Kalau tak pernah tu jakun sangat la .



Ok , kimi pun dah lama dengar pasal ni , tengok pun dah terliur , tambah2 pula letak isi durian kat dalam tu , lagi menyelerakan .

Nak jadikan cerita , fatin , rakan sekerja , bawa la crepe ni ke tempat kerja , yang tu kak ezra punya , kimi minta satu , bila rasa sedapnyaaaa ! teksturnya lembut ditambah pula dengan isi durian , memang sedap tak terkata , siapa2 yang suka makan durian memang minat la makanan2 macam ni .

Lepas tu , order la dengan si fatin tu , mak saudara dia yang buat , ingat2 janji esok ambik , dia jual 5 bantal RM10 , besar juga la bantal dia tu .

Lepas tu , mak saudara dia cakap ada lebih lepas balik dari office tadi , tak ada orang nak , jadi kimi pun cakap nak terus la , pergi rumah dia terus ambik , balik makan , hehe , sedap sangat2 !

Siapa2 masih tak rasa , silalah rasa , kalau malas buat , beli saja , hehe , inti dalam crepe ni , fresh cream yang di campur isi durian , seriously ! sedap ! beli jangan tak beli ! hehe

Kalau tak suka makan durian , jangan risau , sebab crepe ni boleh letak inti lain , yang kimi pernah dengar isi mangga , pisang , jagung dan lain2 , malahan coklat pun ada , macam2 kan , ikut selera masing2 .

Ok la , itu saja , sekadar perkongsian kepada reader2 , ok , bye2 !




Tiada ulasan:

Catat Ulasan