Followers !

Isnin, 17 Disember 2012

"Meeting" dalam gelap ?




Assalamualaikum ,

Apa ? "meeting" dalam gelap ? lain macam saja bunyinya , macam thrill je tajuk post , tak adalah thrill mana , tapi boleh dikatakan thrill juga la .



Sebenarnya , macam ni , hari ni tiba2 kak sue cakap ada meeting , kimi pun terkejut tiba2 ada meeting , lepas habis kerja pukul 10 , semua pergi department karpet , sebab memang biasanya meeting dekat situ

Hati memang berdebar , iyela kan , takut2 kak sue cakap pasal kimi ker , mungkin pasal kualiti kerja tak memuaskan , mungkin pasal lain , risau la juga , memang risau sangat2 .

Kak Sue suruh kak yah mulakan dulu , ok lah , kak sue cakap dia nak pergi tandas , kitaorang pun mulakan , mulakan dengan al-fatihah , tengah2 baca doa , tiba2 , KEEEPAHHH !! . Gelap gelita , semua menjerit , kimi2 sekali jerit , terkejut sangat .

Tiba-tiba nampak satu cahaya dari depan , cahaya tu semakin dekat dan dekat , tiba dengar suara ....

"happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to you fatin , happy birthday to you"
*comel kan meja tu 

Rupa-rupanya nak raikan birthday girl kita hari ni , fatin orangnya , birthday dia harini , lepas dah nyanyi , buka lampu , dan letak kek , ambil gambar dan potong !



Kak Sue (baju merah) "over" sekali , haha *ampun boss !

haha , lepas tu , makan dekat luar , kimi balik dulu , diaorang stay lagi , sebab meera dah tunggu , so kimi balik saja , lagipun kimi nak tengok cerita Merlin kat TV3 , hehe

Harini fatin kunci kedai , lepas kunci tu , diaorang terus baling tepung , haha , putih tudung lepas kena baling tepung , padan muka , hehe , kimi selamat sebab dah balik , haha .

Birthday Girl !

gambar fatin sebelum dibaling tepung , ok je lagi , haha , lepas tu , tudung hitam tu , jadi putih , haha .

mimie , fatin , kak yah

fatin & kak sue

mimie & fatin

kak ezra & fatin


ok , itu sajalah gambar yang dapat kimi kongsikan kepada pembaca semua , kimi tak ada dalam gambar sebab kimi dah balik tengok cerit Merlin , hehe , bye !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan