Followers !

Sabtu, 27 April 2013

"BurgeRak" di malam hari :)




Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Program malam kelmarin ( Rabu 24/4/2013 ) dengan merasai burger yang dikenali sebagai Burgerak . hehe

Kimi habis exam petang tu , jadi malam tu konon2 nya meraikanlah , haha , tetapi niat sebenar cuma nak merasai kesedapan burger yang dikatakan bawani .

Khamis, 25 April 2013

Tingkatan 6 @ PraUniversiti @ Form 6





Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera , 

Entry ni kimi buat khas kepada adik-adik yang masih dilema tentang f6 , ramai yang dapat tawaran masuk f6, tapi dilema sebab mendengar kata-kata dan pendapat yang negatif tentang f6 itu sendiri .

Jadi kimi nak terangkan tentang lebih lanjut f6 atau sekarang dipanggil prauniversiti.

SILA BACA HINGGA HABIS SEBELUM BERTANYAKAN SOALAN DI RUANGAN KOMEN, SOALAN YANG SAMA DIUTARAKAN TIDAK AKAN DILAYAN.HARAP MAKLUM

Rabu, 24 April 2013

Peperiksaan Percubaan T.A.M.A.T !



Assalamualaikum ,

Alhamdulilah , peperiksaan percubaan kimi dah tamat harini , lega rasanya , walaupun kimi bukannya yakin sangat dapat jawab.

Ahad, 21 April 2013

Peperiksaan Percubaan STPM Penggal 2 #



Assalamualaikum ,

Esok kimi mula exam untuk trial , mmmm , kusut kepala memikirkan , sebab memang terkejar sangat bulan ni , macam2 kena buat , pbs , presentation dan exam ni.

Jadi esok 2 paper , pengajian perniagaan dan pengajian am , penat memikirkan , jerawat makin menjadi-jadi naik kat muka .

Sabar saja , harap minggu ni berlalu dengan cepat .


#suka pula kimi gambar dengan effect hitam putih ni :)







Jumaat, 19 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS



Assalamualaikum ,

Petang ni nak join segmen yang dibuat En. Ben !

KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Sesi Pembentangan PBS !



Assalamualaikum ,

Lama kimi tak update blog , memang lama , buka laptop untuk online pun tak , laptop guna untuk buat kerja, minggu ni memang minggu yang betul2 sibuk.

Isnin, 15 April 2013

Sayonara PBS Sejarah dan PBS Pengajian Am =..=




Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ,

Alhamdulilah , kimi sudah menyiapkan kedua-dua PBS dan sudah pun menghantarnya dengan selamat dan bangganya , haha , lega sikit otak.

Sabtu, 13 April 2013

Melengkapkan fail Pengajian Perniagaan :)



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Malam ni kimi ada misi , nak lengkapkan fail p.p , tak sanggup dah nak tangguh2, hari demi hari bertangguh saja kerjanya

Bersama BFF !



Assalamualaikum ,

2 malam yang lepas (10/4) kimi keluar bersama sahabat baik kimi iaitu arif , dia ni baru balik dari UTM , yelahkan budak U , cuti2 sem ni baru balik , kalau tak batang hidung pun tak nampak , hehe

Isnin, 8 April 2013

UTC Pahang :)



Assalamualaikum ,

Lepas saja kimi dan farah Breakfast di KFC, kita orang memang nak ke perpustakaan di UTC Pahang , jadi lepas makan dalam pukul 9:30 pagi tadi . terus gerak ke UTC

Dalam pukul 9:45 sampai , parking motor dan masuk bangunan , perpustakaan di UTC di tingkat 3 , kimi guna tangga saja , sebab lif masih dalam penyelenggaraan .

KFC a.m Breakfast bersama Fanny :)



Assalamualaikum ,

Pagi ni kimi tak pergi sekolah , hehe , terpaksa korban sebab nak siapkan PBS, minggu ni kena hantar , jadi tak pergi lah sekolah .

Hadiah GA Mak Dara sudah diposkan :)




Assalamualaikum ,

Petang tadi lepas pulang dari sekolah , terus kimi pergi ke pejabat pos yang berdekatan dengan sekolah , sebab kimi nak pos hadiah GA yang kimi sponsor untuk GA Mak Dara tu .

Ahad, 7 April 2013

Sesi "memandikan" MR1 !



Assalamualaikum ,

Petang tadi lepas kimi siap print PBS P.AM , tengok keadaan motor yang ......

"Hadiah" untuk Kak Yah !

Kimi dan Kak Yah !


Assalamualaikum ,

Malam semalam kimi ke Sakan untuk datang melawat kak yah , hehe , kak yah bukan sakit ye , cuma kak yah berpeluang untuk bertugas di Sakan Beserah .

Kak Yah dahulunya sememangnya bertugas di Sakan Beserah , tetapi telah ditukarkan ke Sakan cawangan Kemaman .

Sabtu, 6 April 2013

Akhirnya ! 90% dah siap !



Assalamualaikum ,

Tiba-tiba rasa nak update blog malam2 ni , bukan apa , dari tadi kimi siapkan PBS P.AM ni , baru la 90% siap , lagi 10% sambung esok pula , tak larat dah kimi .

Servis MRI !


motor kimi yang biru tu , bukan yang merah tu , hehe


Assalamualaikum ,

Petang khamis lepas balik sekolah , kimi nak pergi bayar motor , untuk kali ke-2 , jadi alang2 dah bayar , kimi servis terus lah

Jumaat, 5 April 2013

Burger Bakar bersama B.F.T.F !



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera ,

Malam khamis yang lepas (3/4/2013) , kimi bersama farhan , farah , bawani , tasya makan di Restoran Cermin , bawani la nak sangat rasa burger bakar , katanya tak pernah makan , jadi nak merasa katanya.

Khamis, 4 April 2013

YOU .. BILA NAK SEMBUH ?


Assalamualaikum .. You,  how are you ? Ingat lagi ? Tak ingat ? Takpe. Biar I buat flashback 
moment untuk you ..

For the first, Facebook yang buat kita kenal. I yang add you mula-mula. Yela, hotstuff macam you , tak nampak dah I rasanya *guraugurau*. It happened masa dalam bulan September ke Oktober last year. I ingat lagi masa tu kita baru Friends around 12am. I was checking your profile but I expect you ni sama jela dengan hotstuff yang lain. Sekadar nak penuhkan friendlist. Tapi sebenarnya .. It is so not you yang I kenal .