Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 13 April 2013

Melengkapkan fail Pengajian Perniagaan :)



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Malam ni kimi ada misi , nak lengkapkan fail p.p , tak sanggup dah nak tangguh2, hari demi hari bertangguh saja kerjanya


Cikgu suruh hantar fail sebenarnya hari jumaat lepas , tapi tak datang sekolah kes PBS, haha , jadi tak berhantar la fail nya.


Bukan apa, kerja PBS kena hantar semua minggu ni , memang betul2 killer week la, serius cakap , semua nak kena hantar dalam minggu tu juga.

Jadi misi malam ni berjalan mula-mula baik , lama-lama mata pun jadi mengantuk. lama sangat mengadap buku sebab tu jadi macam ni.

#sambung esok , tak larat sangat dah





2 ulasan:

  1. pbs p.perniagaan dah keluar ke..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah keluar untuk penggal 3, rujuk lawan web mpm

      Padam