Followers !

Ahad, 7 April 2013

"Hadiah" untuk Kak Yah !

Kimi dan Kak Yah !


Assalamualaikum ,

Malam semalam kimi ke Sakan untuk datang melawat kak yah , hehe , kak yah bukan sakit ye , cuma kak yah berpeluang untuk bertugas di Sakan Beserah .

Kak Yah dahulunya sememangnya bertugas di Sakan Beserah , tetapi telah ditukarkan ke Sakan cawangan Kemaman .





Jadi , mungkin rezeki untuk kak yah bertugas disini walaupun seminggu sahaja , peluang untuk bertemu staff lama tidak dapat dilepaskan.

Kimi pun terasa sungguh rindu , mana taknya , dahulu sememangnya gelak ketawa bersama , memang tak hilang dalam ingatan lah.


Kebiasaanya orang yang datang melawat mesti bawa buah tangan , hehe , kimi pun bawa juga , tapi buah tangan yang boleh dimakan , hehe


Lepas baca chat yang kak yah hantar tu , terasa serba salah juga kalau tak buat , sebab masa kak sue last day , kimi ada buat Kek Batik Agar-agar , jadi kak yah nak kimi buat kek , kimi sanggup buat demi "mak singa" seorang ni , hehe

Kimi datang Sakan jam 8:40 macam tu , borak2 dengan kak yah , lepas tuh makan ! kak yah cakap sedap , staff2 lain pun cakap macam tu , alhamdulilah :)


Model-model Kek Pelangi :) hehe








Malam yang penuh kegembiraan , tapi kegirangan itu tidak berakhir di Sakan , bersambung di Restoran Cermin , kak ezra belanja makan ! wuuhuu !

Gambar-gambar kimi makan bersama staff sakan boleh tengok di FB kimi :)

#kimi lupa nak pakai baju sakan , hehe , biasa memang pakai :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan