Followers !

Khamis, 12 Disember 2013

10 hari sebagai Housekeeping Staff !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kisah bermula pada 2/12/2013, apabila pertama kali dalam hidup mejejakkan di tempat baru, perasaan bercampur baur dan serba salah.

Ahad, 8 Disember 2013

Sibuk dengan kerja !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Lama dah kimi tak update blog, bukan apa, bila dah kerja, memang sibuk, balik dah penat, tunggu nak tidur je.

Rabu, 4 Disember 2013

Banjir VS Kerja !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kecoh satu Malaysia pasal hujan tak berhenti, dan bandar Kuantan paling trending sekarang, semua sebut pasal banjir

Isnin, 2 Disember 2013

1st day as HouseKeeping staff !


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Harini hari pertama KK bekerja sebagai pengemas bilik di sebuah hotel berkonsepkan apartment di Kuantan.

Ahad, 1 Disember 2013

Menonton wayang bersama rakan :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Memandangkan esok KK akan memulakan kerjaya yang baru, hehe, jadi baik  kita menghabiskan masa ini dengan kawan-kawan, nanti susah pula nak berjumpa, lagipun kadang-kadang cuti pun tak sama.