Followers !

Sabtu, 6 April 2013

Akhirnya ! 90% dah siap !



Assalamualaikum ,

Tiba-tiba rasa nak update blog malam2 ni , bukan apa , dari tadi kimi siapkan PBS P.AM ni , baru la 90% siap , lagi 10% sambung esok pula , tak larat dah kimi .



Bersepah-sepah meja , dari pukul 9:00 tadi buat kerja , macam ni la jawabnya , haha , sebab esok nak print saja , lepas tu hantar .

Kimi dah hantar untuk semakan pertama , tapi bila semak , banyak pula salahnya , kali ni kimi edit dan tambah yang mana kurang.

Tengah2 buat tadi , lapar la pula , berhenti kejap , lepas tu cari makanan kat dapur , ingat nak makan nasi , heheh , tapi nasi tak ada , mee segera pun tak ada , huwaaaaa .


Godek-godek dalam peti ais , ada la jumpa 2 benda ni , goreng ! huhu , nasiblah ada , kalau tak , tidur dalam kelaparan lah kimi malam ni .

Lepas dah goreng makan ! sedapnya , ditambah pula air tea panas gelas besar Angry Bird , hehe .
boleh la kimi tidur dengan nyenyak malam ni  :)

#muka dah naik jerawat sebab stres + kerja bertangguh + tak cukup tidur




2 ulasan:

  1. kerja kerja gak tapi kesihatan jga

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2 , terharu kimi , ada juga orang ambil berat , thanks :)

      Padam