Followers !

Khamis, 27 Disember 2012

Last Day at Sakan ! (Part 1)


Kimi punya name tag !


Assalamualaikum ,

25/12/2012 , adalah hari terakhir kimi berkhidmat di Sakan , hari ni kimi datang lewat , sebab hujan , jadi suruh mak hantar , itu pun masih lagi lewat , pukul 10:15 baru masuk , bila masuk , kimi tengok semua dah buat kerja , lepas tukar kasut , terus pergi tanya kak ezra ,



 kak sue marah tak kimi , dia cakap tak marah tapi dia suruh sapu bawah gondola , adoiiii ! lepas dengar terus rasa macam malas , tapi nak buat macam mana , kena buat juga , sabar saja . kimi kan jaga plastik , semua barang memang guna gondola , lepas tu kak ezra cakap , kalau kak sue check nanti , jumpa habuk atau sampah kena denda 1 gondola 50$ , oh my gucci ! kimi punya department almost ada around 50 gondola , memang gila la , tak terkira ! habis gaji kalau kena denda ,

So , the solution is , kena la buka bawah gondola tu , dan sapu semua sampah dan habuk yang ada disitu .

Hasilnya ? sikit ker banyak ? hahaha

Hasil tangkapan semalam ! haha

Yang tu baru 20 gondola , haha , gondola yang lain ada pasir saja . lepas dah sapu bersih2 kimi terjah si dira pula , banyak juga habuk kat department dia .

yang dira sapu ni baru 1 gondola . kimi punya almost 50 gondola , macam mana tu ?



Lepas terjah dira , terkejut dia , pastu terus snap , ika pula , tengah kemas2 baby , panggil dia , masuk interframe sekali , hehe


Lepas terjah dira , masa untuk mop ! haha , kimi mop dulu ...


siap mop !

Lepas kimi siap mop , kimi pun pergi terjah staff sakan yang lain , buat apa kawan2 ku semua ?

kak ezra & mimie

kak ezra & kimi

mimie & kimie

kak yah & kimie (masa jaga pintu)


dira & aina (bff)

Masa ni , bersuka-suka di department kak ezra  , haha , suruh naim jaga pintu kejap , :)

welcome ! 

ini bra cup A ye , haha



underwear lelong = RM1



mimie bersama baju seksinya !

snap candid di cashier :)

nasib kak yah tak marah , hehe

kimi & dira
kimi & naim

dari kiri : ika , aina , kak ezra , kak yah , kimi




Masa ni pula , part drama sebabak , kisahnya , kak yah upload gambar fatin yang boleh mengaibkan dia , jadi fatin marah , lepas tu fatin merajuk , kak yah gelak2 , lepas tengok fatin menangis sampai merah air mata , baru kak yah nak padam gambar tu dekat fb .

Drama : Maafkan bonda Anakku !

Pelakon : Fatin (anak) , Kak Yah (bonda) , Mimie .

Durasi : 10 minit 

Tema : Syurga di bawah tapak kaki ibu .


fatin merajuk , mata dah merah masa ni .

bonda datang memeluk anaknya .


tetapi ditepis anaknya dan bonda buat muka tak bersalah .

bonda cuba memujuk lagi ,

akhirnya anaknya kembali memaafkan bondanya .

kak yah sedang berusaha memadam gambar fatin .



Ok , itu saja , tunggu part 2 nanti , banyak lagi kimi akan upload , hehe , penat tunggu gambar upload lambat sangat , demi staff sakan , kimi sanggup . ok , jumpa di part 2 , coming soon ! bye :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan