Followers !

Jumaat, 14 Disember 2012

Header baru ! hehe :)

Assalamualaikum ,

2 hari lepas , tengah2 kimi BW , terminat pula nak baca satu post di blog cik arisyahjahirah , satu post tentang cara buat header ,



Kimi pun terfikir sejenak , header kimi selama ni tulisan saja , nak buat macam mana , orang tak pandai , nak upah orang , mahal , header saja rm5 , serius cakap , yang tu header saya , kalau yang lain2 , beringgit-ringgit pula nanti ,

Kat blog cik arisyahjahirah , pasal post buat header guna photoscape , kimi memang dah lama ada software ni , download free saja dari internet .

Malam tu juga bertungkus -lumus buat header , edit punya edit , jadilah , pukul 2 baru tidur , tak teringat esok kerja , haha , nasib tak lewat esoknya .


Sebelum (simple)

Selepas diedit dan terus diedit , jadilah seperti ini !

Selepas (menarik bagi kimi)

Ok tak , walaupun tak berapa kemas lagi , kimi still berpuas hati , belajar slow-slow dulu , hehe .

Pendapat anda ? ( kredit to = http://arisyahjahirah.blogspot.com )



Tiada ulasan:

Catat Ulasan