Followers !

Jumaat, 28 Disember 2012

Last Day at Sakan ! (Part 3)


burger ayam bakar + cheese = RM8 : after work with kak ezra :) :


Assalamualaikum ,

Haha , kita sekarang berada di part 3 , macam2 la , sampai part 3 dah , banyak sangat gambar , tak silap kimi , dalam kamera mak kimi , snap lebih kurang 166++ gambar , banyak gila , so , takkan kimi nak upload semua dalam 1 entry , banyak sangat , nanti bosan pula.

Jadi kimi pecah2 kan kepada part by part , lagipun nak tunggu upload gambar ni punyalah lambat , sabar saja , serius cakap , memang lambat .



Jadi berbalik kepada topik , kali ni kimi nak share gambar department kimi , sedia maklum kimi "memegang"
department plastik , haha , bukan "memegang" , tapi bertugas untuk menjaga bahagian itu .

Hari pertama kimi jaga bahagian Men , iaitu pakaian lelaki , hari kedua , kimi masih lagi di bahagian yang sama , hari ketiga kimi ditugaskan di bahagian plastik bersama aina , lepas dari itu ...... malas nak cerita panjang baca di entry yang lepas ----> KLIK SINI .


bahagian jag dan botol air

bahagian bekas plastik dan triffin .

bahagian hantaran dan cerek

bahagian alatan dapur .

bahagian alatan pakaian dan dapur

tempat basuh tangan dan jag saiz besar 

tupperware dan bekas makanan

bersama staff yang menjaganya ! sayang nak tinggal :(

baldi dan tong sampah 

tong sampah baru , kecil je , comel sangat ! RM2.50
selepas diadjust , adalah tempat untuknya , comel sangat , sesuai la untuk letak kat meja belajar .

mimie & kak ezra.
Ok itu kesah department kimi , banyak kan gondola , memang banyak , hehe , sekarang kimi nak share gamabr masa closing atau masa nak tutup kedai , masa kira sale cashier .

kak sue bertungkus-lumus mengira sale aina .

kak yah mengira sale ika

sebenarnya kak sue marah kimi snap , tapi kimi snap je , bila lagi kan ?

Sementara kak sue dan kak yah mengira sale cashier hari ni , kitaorang yang lain buka duduk diam , ambil gambar la , takkan nak tengok saja , hehe :)


time ni masa nak payroll (punch card) untuk balik .



sesi bacaan doa

sesi pemberian kalendar percuma 


malam ni , semua nak ambil gambar dengan kimi , tukar2 phone , rasa macam kita dihargai , kimi sebak masa ni , tapi kimi tahan , tak nak lah diaorang sedih , walauapapun , thanks sebab hargai kimi :)




scene semasa tutup kedai :) hehe

last picture that i take at Sakan !

kak yah , kimi , kak sue :) 
Ok , berakhir sudah part 3 , ni part yang last , tiada part 4 , sebenarnya banyak lagi kenangan yang kimi tak boleh tunjuk , tak boleh tulis , sebab tu semua dalam otak kimi , segala kenangan manis pahit , kimi lalui sepanjang berada disini :)

Repost : Last Day at Sakan (Part 1) ! , Last Day at Sakan (Part 2) !



Tiada ulasan:

Catat Ulasan