Followers !

Sabtu, 19 Januari 2013

Short Segmen By Naa :)





Assalamualaikum ,

Malam-malam ni , tengah BW , jumpa pula satu short segmen by cik Naa , tengok banner pun comel dengan  peraturan yang simple , jadi join saja :)



Dalam syarat2 tu , ada cakap untuk sertakan header blog , jadi kimi letakkan header blog yang sedikit unik , hehe , nak ni third party punya header :)


sila printscreen , hehe :)























Tarikh Tutup : 21/1/2013

Unikkan ? kepada cik Naa , tolong printscreen , hehe , masa bosan buat ni , pasal fanpage , kimi tak ada fanpage , fb biasa saja , kepada yang nak berkawan , boleh add kimi di SINI .

Ok , itu saja , kepada siapa2 nak join , boleh klik banner tu , kalau tak boleh , boleh klik SINI .





18 ulasan:

  1. terima kasih sbb join..
    good luck yee

    BalasPadam
  2. assalamualaikum. Dari segmen yang sama, follow awak sekali :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    jemput join segmen saya yang xseberapa ni..

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam , thanks , nak follow awak balik , tapi tak jumpa kotak follower :)

      Padam


  3. Assalamualaikum :) Saya dah join :)

    Done follow:) Follow back k ;)

    Jom join Segmen yang gempak nih!



    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. follow back :) follow kita balik :)

      Padam
  4. done follow :) #71

    dtg dari segmen y sama.

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum .

    saya pun dari SHORT SEGMENT BY NAA . dah follow u . follow me back 'kay :)

    BalasPadam
  6. salam..dri segmen same...done follow...

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    BalasPadam
  7. datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html


    dah join segmen ni ke? Kalau belum, jom la join sama..simple je.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    BalasPadam
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    BalasPadam
  9. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam