Followers !

Selasa, 15 Januari 2013

Makan Malam bersama Staff Sakan :)




Assalamualaikum ,

Lama tak berentry , hehe , kimi masih bersekolah , jadi jarang online , banyak sangat kerja sekolah , cuti pun macam tu , kadang2 memang tak ada masa , jadi petang ni baru free sikit .

Ok , hari ni kimi nak kongsi gambar2 masa kimi makan malam dengan staff Sakan . Kisahnya bermula macam ni ..



Kak Sue a.k.a pengurus Sakan (ex boss) , dia cakap , kalau sale Sakan melebihi RM8,000 dalam 1 hari , dia akan belanja makan KFC , omg ! massyuukk tu , jadi semua la bersungguh -sungguh la menjalankan kerja , sampai nya 1 hari sale RM8,000++ , jadi janji harus ditunaikan !

Kimi masa ni dah sekolah , jadi kak sue ajak juga , orang dah ajak , kimi ok saja , tak silap 6/1/2013 , tarikh nak pergi makannya , kimi ada kejutan sebenarnya , dah pakat dengan aina nak pakai baju Sakan , haha , hehe , dalam pukul 10:10 kimi dah gerak dari rumah naik motor , dan letak motor kat Shell , naik kereta ayah kak ezra  , masa naik kereta ni , habis nak tutup baju sakan dengan pakai baju sejuk , aina pun sekali .

Lepas sampai kat KFC , mungkin dah takdir , ayam pula habis , kempunan la si dira , lepas bincang2 , Restoran Sebintang jawabnya , hehe , masa sampai tu , sebelum keluar , kimi cepat2 tanggal baju sejuk , lepas keluar , mimi jerit! , "baju hijau !" , lepas tu , semua perasan , kimi dan aina pakai baju Sakan , hahah , seronok bila tengok bila semua tersenyum .


Antara gambar random yang berjaya dirakam !

bonda tersayang <3

aina

ika

kak sya & kak sue


kak ezra & kimi

ika & aina


fatin & bonda tengok menu 

muka bosan tunggu makanan



yeay ! makanan dah sampai !


nasi putih + tomyam 


tomyam campur ! marvelous !


kimi & fatin





bersama ustazah pilihan , hehe


masa nak balik 



gamabar terakhir = bersama kakak kesayangan


Ok , itu sahaja perkongsian untuk hari ini , walaupun kimi tak kerja kat Sakan , tetapi kitaorang tetap macam family , masih berhubung , kalau tak telefon , facebook ada , kimi rindu staff Sakan <3



Tiada ulasan:

Catat Ulasan