Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 5 November 2012

Peperiksaan STPM Penggal 1 !

STPM BAHARU !



Assalamualaikum ,

Lama sangat kimi tak update blog , kimi sebenarnya sibuk buat persiapan exam STPM ,



Exam dah bermula hari ini , ni sempat update sebab esok kimi tak exam , hari rabu dan khamis last , lepas tu dah tak ada, cuti sekolah .

Ingat masa cuti kimi nak bekerja , tengok la dulu nak kerja kat mana , tapi exam tak habis lagi dah sibuk nak kerja , hehe , perancangan awal katakan .





Jadi kepada semua blogger teruskan berblog dan update article yang best-best tau , kimi lepas habis exam baru nak update balik .

Ok , itu sahaja , doakan kimi berjaya mendapat pointer yang baik dan terus berjuang hingga habis exam dengan jayanya , bye :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan