Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 25 Oktober 2013

Hadiah hari lahir yang comel !


Assalamualaikum,

Mungkin semua dah tahu, atau mungkin yang masih tak tahu bahawa 12/10/2013 yang lepas adalah hari lahir kimi yang ke-19, hehe, dah tua nampaknya kimi kan.

Jadi, hari lahir kimi sememangnya cuma warga FB sahaja yang tahu, terima kasih kepada yang sudi wish kat kimi.

Sebab kat fb akan automatik dinyatakan apabila tiba hari lahir seseorang, kalau tak ada fb, mana lah kita nak ingat hari lahir orang lain kan..


Mana hadiahnya? hehe, yang ada gambar kotak yang berbalut saja, hadiahnya comel sangat bagi kimi.

Akibat kerakusan manusia, haha, habis kotak di koyakkan, tak sabar nak melihatkan hadiahnya, haha.


Ok, inilah hadiahnya, Comelkan ? Serius comel bagi kimi, patung ni sebenarnya tabung duit, ada je lubang duit kat belakang telinga dia tu, hehe


Kat baju dia pula ada tulis "Happy Birthday" dan kat tangan dia ada pegang kotak hadiah, alahai comelnya


Kimi nak memperkenalkan sahabat kimi yang belakang tu, dialah yang beri tabung comel tu kat kimi.

Namanya arif, kawan dengan dia dari darjah 4 sampai sekarang, dialah sahabat dalam susah senang kimi.

Walau apapun, terima kasih kimi ucapkan sebab sudi beri hadiah yang comel tu, kimi akan simpan sampai bila-bila.

#menghitung hari sebelum exam final !


4 ulasan:

  1. Cute :) Happy belated birthday :) Tgk dari depan mcm ank patung berbulu pulak. Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, terima kasih :) tekstur nampak berbulu, sebenarnya tak pun

      Padam