Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 22 Oktober 2013

Rindu blogging !


Assalamualaikum,

Berjumpa kita lagi di dalam blog kimi ni, lama sudah tak bertaip entri, blog pun makin lama makin tak terurus nampaknya.

Entri ringkas sebelum ni dah kimi nyatakan, bahawa kimi ada masalah, segala macam masalah menimpa kimi.

Alhamdulilah, kimi kuatkan hati, tenangkan jiwa dan gigihkan untuk menyelesaikan segala masalah yang bertamu di dalam hidup kimi.

Kalau dulu, laju je tangan dan jari-jemari ni nak menaip, ada saja idea nak taip, tapi lepas masalah yang baru-baru ni menimpa kimi, jiwa untuk menaip terus jatuh, hilang entah kemana.

Tapi, kimi akan bangkit kembali untuk menjadi blogger yang gigih berusaha dan tak mengenal erti kalah !

*lagi beberapa hari lagi kimi nak exam final, mungkin tak update blog lagi buat masa ni...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan