Followers !

Ahad, 14 Februari 2016

Bila tak ada kerja


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Kadang-kadang banyak masa yang terluang, kadang kala sibuk, sampai nak minum pun lupa, sibuk sangat telefon memang tak cara dah, terkejar


Kerjanya kalau masa terluang, bergambar sajalah, sambil tunggu pelanggan datang kedai, hehe, kalau ada, adalah, kalau tak ada, tunggu, haha


KK memang hantu kamera, pantang diajak, pantang kalau buka telefon, haha, tak adalah syok sendiri, saja habiskan masa, dari kita sibuk hal orang kan

Nasiblah kawan kerja semua tak kisah, layankan saja perangai budak-budak KK ni, tua-tua sibuk lagi nak bergambar, haha

4 ulasan:

  1. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    BalasPadam
  2. Hai.saya tengah jalankan satu kaji selidik untuk membongkar sindiket penipuan di internet. Minta tolong klik kat link ni ye.tq

    http://YouthToEarn.com/?ref=243578

    BalasPadam
  3. saya pun kalau dah mood nak bergambar tu datang memang partner penat la nak melayan!

    BalasPadam
  4. hihihi.. hantu kamera yea.. hihihi

    BalasPadam