Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 21 Julai 2012

Simple Party L6A2 ! :)



Assalamualaikum,

Pada hari jumaat bersamaan 20/7/2012 , iaitu semalam , kelas kimi buat jamuan kecil -kecilan , ingat berniaga je boleh kecil -kecilan , jamuan pun boleh kecil-kecilan , buat biasa-biasa je , bawa makanan sendiri
Kimi bawa apam yang kimi buat tu , farah bawa kek cokelat dia buat , bawani bawa air , danial bawa bahulu , and sharwinie bawa swill roll cake , simple je kan ? tak banyak makanan pun . tapi kitaorang happy !

yang tak best nya , 4 orang tak datang , yang tu tak besh , tak meriah la , kelas kimi 19 orang je , dah la sikit , yang tak mari lagi , buatkan lagi sikit , si athirah , marni , thibaanraj , dengan lee tien yee . 

Walaubagaimanapun , jamuan tetap meriah dengan pelbagai karenah pelajar-pelajar L6A2 yang kadangkala otak dimasuki air . hahaha , lebih2 lagi tasya dengan farahhani .





antara juadah kitaorang masa jamuan semalam , simple kan ? kalau banyak-banyak takut tak habis , tapi semalam ada lebih lagi . tangan siapa tu ? tak sabar nak makan kek farahhani ? hehe , misteri ?




yang ni masa tuang air , semua berebut , nasib cukup , bawani bawa 2 botol je , tasya selok skali! hehe



               kenalkan miss world kelas kami , wong yen teng , biasa panggil victoria , hehe .





kimi and bff meera (excited meera makan bahulu danial )





kelihatan farahhani sedang khusyuk melayan cerita boboiboy , nampak childish kat situ.



" abe weiiii ! " mungkin itu perkataan terlintas di mulut bawani yang sedang belajar sleng kelantan .





bersama ratu L6A2 , bangga rasa . hehe


gambar-gambar yang sempat disnap semasa berlangsungnya majlis jamuan kecil-kecilan di L6A2 , pelbagai karenah boleh dilihat dengan pelbagai gelagat lucu . 

dalam banyak2 gambar masa disnap masa jamuan , kimi rasa gambar ni paling kimi suka dan rasa paling bermakna sebab kitaorang bergambar bersama-sama ! kimi suka <3


yang ni masa panggil nak ambil gambar sama-sama , serabut lagi .


farhan pula buat hal , adoii , cepat skit !



gambar ni dah ok , tapi tengok pula si farhan , mmm , macam-macam


<3 <3 <3 <3 <3 <3 

SEKIAN , ASSALAMUALAIKUM .



Tiada ulasan:

Catat Ulasan