Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 4 Februari 2013

"PERMATA" baru kimi ! Happy sangat :)





Assalamualaikum , 

Lama dah kimi tak update blog , jadi malam ni berkesempatan nak update , ini cuma short entry saja

1) kimi dah beli motor baru ! huhu , (mak yang bayar) , baru ambil petang tadi , motor murah saja , Modenas MR1 , detail nanti kimi cerita ok !

2) kimi dah ada cermin mata yang baru , sebenarnya dah lama buat , cuma tak ada masa nak update , ni pun kimi cerita nanti ok !

3) macam2 lagi , nanti la kimi cerita , jadi semua cerita coming soon . . .  !




Tiada ulasan:

Catat Ulasan