Followers !

Ahad, 30 Jun 2013

Draf 1 : PBS Pengajian Perniagaan >



Assalamualaikum,

Baru siap draf pertama untuk dihantar esok, mentang-mentang ada Printer baru ni kan, kerja-kerja printing boleh buat malam, tak perlu nak berkejar-kejar ke kedai lagi, hehe



Baru siap print tadi, minta-mintalah cikgu terima esok, dan setuju untuk kajian yang akan kimi jalankan dan kimi boleh teruskan sampai habis.


Seperti biasa, kimi memilih tempat kerja lama kimi iaitu Pasaraya Borong Sakan Sdn Bhd kerana kimi mempunyai kenalan dan akan memudahkan kerja kimi nanti.



Sudah 3 kali kimi kesana, respon dan kerjasama yang baik diberikan kepada kimi dan kimi sungguh bersyukur dan berterima kasih.

UPDATE : Kimi dah hantar draf 2, boleh tengok kat sini --> Draf 2 : PBS Pengajian Perniagaan

Kalau ada persoalan atau bantuan, boleh ke FB kimi, klik pada "Contact Me" :)

*tengah buat peta minda untuk Pengajian Perniagaan




8 ulasan:

  1. wah.. cepat jea.. good luck! moge dipermudahkan.. kitorg baru start cikit.. T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. a'ah, draf baru hantar, lulus ke tak, tak tahu la tu, tak apa, slow2 :)

      Padam
  2. good luck.... semoga berjaya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, insyaallah berjaya :)

      Padam
  3. boley x nk tnye skit... cam mne nk wat pasal dapatan kajian tu?? bg contoh boey x?? sorry tnye kat sni... sbb da buntu x tau nk crik kat mne...:(

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh, dapatan kajian ye, saya boleh bagi, sila contact saya kat fb, nanti saya sent saya punya sebagai rujukan.

      Padam