Spice of My Life

Followers !

Halaman

Jumaat, 5 Julai 2013

Behind the scene of SABS Got Talent !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Behind the scene, kali ni kimi nak cerita pasal segala kerja-kerja yang dijalankan sebelum event berjalan, sebenarnya, mppt6 lepas rehat terus di dewan sampai balik sekolah, tak masuk kelas pun.


Penat sangat kimi, dari pagi sampai pukul 6 petang kat sekolah, huwaa, memang penat, kerja tak berhenti, lepas rehat dah kena susun kerusi, jual tiket dan sebagainya.

Keseluruhan persembahan memperlihatkan 16 peserta beradu tenaga, vokal dan gerak lincah masing-masing untuk merebut hati juri dan memperoleh tempat pertama,

hias dewan
Tugas masing-masing sudah diberi, jadi segala berjalan lancar walau ada sedikit masalah, tetapi itu boleh dielakkan dengan segera.

sesi penjualan tiket
Macam-macam masalah yang dihadapi, tiket habis lah, inilah, itulah, tetapi semua masalah pasti ada penyelesaianya, kita harus fikir positif.

P.A System

Kimi handle bahagian tiket, performance list, dan judges. Alhamdulilah, segala kerja kimi berjalan dengan lancar dan selamat.

Nanti kimi buat khas satu entry untuk pemenang SABS Got Talent ok.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan