Spice of My Life

Followers !

Halaman

Ahad, 7 Julai 2013

Winners of SABS Got Talent !


Assalamualaikum,

Kimi nak kongsi para pemenang rancangan realiti kononnya di sekolah kimi, haha, SABS Got Talent dianjurkan untuk mencungkil bakat para pelajar untuk tampil ke hadapan memperlihatkan bakat mereka dalam nyanyian, tarian, atau persembahan band.


Jom kita tengok senarai peserta SABS Got Talent.

SOLO : Nur Diyana Binti Muhd Fuad

SOLO : Fan Li Ling

SOLO : Muhd Luqmanul Hakim

SOLO : Amie Natasya Binti Mohd Asri

SOLO :  Nur Zulaika Aila Nasuha

INSTRUMENT : Nur Atina Binti Zainal Abidin

BAND : Stiletto

DANCE : Last Minute

BAND : Worst Date

BAND : Merci

BAND : De' Jamoo

BAND : Anonymous

GROUP : Eclipse


Para juri SABS Got Talent, iaitu Cikgu Azmatun (tengah) dan juri jemputan (kanan) iaitu bekas pelajar SABS Got Talent, cikgu yang pakai serba hijau tu, Datin Anum Fawzia, guru penasihat MPPT6 merangkap pencetus idea SABS Got Talent.

Persembahan silih berganti, dimulakan dengan solo, group, dance dan yang terakhir persembahan band, nampaknya semua peserta bersemangat dan hebat-hebat belaka

Saat paling mendebarkan apabila juri jemputan ingin mengumumkan keputusan SABS Got Talent, nampaknya semua peserta berdebar-debar menantikan keputusan


KEPUTUSAN AKHIR SABS GOT TALENT

SOLO
1ST : NUR ZULAIKA AILA NASUHA
2ND  : AMIE NATASYA BT MOHD ASRI

INSTRUMENT
1ST : NUR ATINA BT ZAINAL ABIDIN

GROUP
1ST : STILETTO
2ND : ECLIPSE

DANCE
1ST : LAST MINUTE
2ND : WONG EE SUAN

BAND
1ST : DE’ JAMOO
2ND : MERCI

Begitulah pemenang SABS Got Talent di sekolah kimi, majlis yang bermula jam 3.30 petang dan habis sekitar 5.30 petang, nampaknya semua penonton berpuas hati dengan pilihan juri

Tugas MPPT6 tidak habis begitu sahaja, kena susun kerusi, haha, lepas susun kerusi kemas dewan dan sebagainya, hehe, penat memang penat.



14 ulasan:

  1. salam perkenalan.. follow sini dik.. :)

    BalasPadam
  2. salam selamat pagi...

    jaa datang dari blog mialiana ni...

    http://www.jaakechik.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    done follow!!

    BalasPadam
  3. weyh,,,, bestnya.... sekolah aku dulu mana ada buat macam ni... ishhh.... aku pulak rasa teringin nak jooin.... nape kimi tak join?? XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, mungkin tak ada rezeki la tu, kimi tak boleh join, sebab kimi handle event ni :)

      Padam
  4. done follow..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. bilala msia got talent nk buat kennn hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, tak tahu la, benda mcm ni kena ada modal besar...

      Padam
  6. Dasat... singgah dari GA Mialiana.com done follow & g+ :)

    BalasPadam