Spice of My Life

Followers !

Halaman

Rabu, 3 Julai 2013

PraAkhir SABS Got Talent !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Esok adalah final SABS Got Talent di sekolah kimi, selepas seminggu mencari bakat, haha, kononnya, jadi esok lah dapat kita pastikan siapa akan menjadi juara dan sebaliknya.


Kerja-kerja agak berat di bawah tanggungjawab Setiausaha MPPT6, iaitu kimi, haha, mesti ramai ingat setiausaha perempuan saja kan, hey! jangan pandang kimi sebelah mata, pandanglah dengan mata hatimu, haha, gurau2.

testing !
akhirnya !
Jadi, banyaklah kerja2 nak kena print bagai, senarai peserta, kertas markah juri, dan sebagainya, tiket kemasukan dan sebagainya.

Pukul 8 pagi tadi kimi mula, sebab petang tadi stayback sebab ada rehearsal kat sekolah, penat tau, sebab harini, Hari Kokorikulum dan Koperasi, sebab kimi jadi DJ tadi, haha.

senarai tugas !
MmMmm, macam mana la ye esok, banyak kimi nak update, tapi tertangguh sebab masa tidak mengizinkan, insyaallah nanti kalau ada masa, kimi update ok :)



4 ulasan:

  1. good luck ok..selamat maju jaya..hehehhe..sibuknya dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks, insyaalah, hope semua berjalan lancar :)

      Padam
  2. aktifnya dia... hahaha.. :) smga bjyaaa ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, biasalah cik aisya, setiausaha memang sibuk... insyaallah, thanks :)

      Padam