Followers !

Sabtu, 6 Oktober 2012

SABS Sixer Graduation Night 2012 !

Fanny , Keyme , Tasya


Assalamualaikum ,



Semoga sihat kepada pembaca2 sekalian , harini kimi nak cerita pasal Graduation Night 2012 untuk sekolah kimi , setiap tahun memang ada majlis seperti ini untuk pelajar2 upper six , tetapi majlis ini diuruskan oleh budak mppt6 yang telah dipilih oleh pelajar , senang cakap yang menang dalam pilihanraya , jadi kimi bersama 13 orang mppt6 telah merancang dan menjalankan majlis ini sebaik mungkin , 3 minggu masa diberi untuk majlis ini , segala penat lelah , tomahan , sindiran , telah terbalas dengan berjalannya majlis itu dengan jayanya , walaupun ada sedikit masalah , tetapi dapat dielakkan , syabas warga mppt6 , dan terima kasih kepada akak2 dan abang2 upper six yang sanggup hadir ke majlis ini . kimi nak share gambar2 masa GN hari itu , kimi sempat bergambar 2-3 keping je , sebab sibuk manage reception and kat dalam . jadi gambar2 kimi ambik dari album kawan2 , untuk share kepada semua , have fun !


























gambar2 ni semua 99% ambil di album yenteng , si gadis cantik yang berbaju hitam , dia je yang rajin bersnap malam tu , hehe , yenteng jgn marah tau , hehe , dan pic yang paling saya suka ialah pic kelas kitaorang , walaupun tak semua ada , tapi kimi still suka dan sayang budak2 L6A2 !

dari kiri : farhan , marni , yenteng , meera , yalini (belakang kimi) , keyme , tasya , fanny , kar yee <3

tu je untuk malam ni , bye <3



Tiada ulasan:

Catat Ulasan