Spice of My Life

Followers !

Halaman

Khamis, 4 Oktober 2012

Miss Blogging !

Assalamualaikum ,



miss blogging ! miss my follower !




Lama kimi tak update blog , macam2 masalah lepas raya haritu , masalah internet yang dah 3 bulan tertunggak sebab tak bayar , nak tunggu mak bayar makan masa , akhir2 bayar juga , alhamdulilah , lepas raya tu dalam 1 minggu lepas tu internet dah kena potong , sengsara hidup kejap , tapi nak buat macam mana , redha saja lah , lepas tu , kimi sibuk uruskan GRADUATION NIGHT untuk budak2 upper 6 kat sekolah , sebab tu sibuk sikit , kita orang ada 3 minggu saja nak nak persiapan , akhirnya , majlis itu selamat berjalan walaupun ada sedikit masalah , tapi semua sudah diselesaikan , nanti kimi buat entri untuk GN ok , btw kimi dah sekarang ni exam fever , minggu depan dah nak trial STPM , mungkin sibuk sikit , dan lepas trial dan 2 minggu lepas tu , STPM sebenar akan menanti kimi pula , mungkin kimi akan sibuk sikit , kena study betul2 ni , doakan kimi ok . bye :) *entri kali ini pendek saja .



xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx



Tiada ulasan:

Catat Ulasan