Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 20 Oktober 2012

Video : My 1 Malaysia ! Funny :)



Assalamuaikum ,

Kimi nak share 1 video kat youtube , video apa ye?
tengah-tengah online teringat satu video , ni video malam kebudayaan masa perkhemahan kimi form 5 SMK Pelindung , malam ni happening sangat-sangat , semua pelajar bergembira , setelah lebih kurang 2 minggu persiapan , kimi bersama 8 orang ahli kumpulan kimi yang dinamakan "CARRIER AURUM" (PEMBAWA EMAS )berbanting tulang menyiapkan skrip sketsa , tema 1 Malaysia , selepas difikir2 inilah hasilnya , dan berita baiknya kumpulan kimi mendapat tempat ke-2 .

Ahli Kumpulan Carrier Aurum :-

  1. Keyme (nenek tua)
  2. Arif ("wanita" berbaju cheongsam)
  3. Hanie (berbaju melayu)
  4. Nik (berbaju kurung)
  5. Dhia (berbaju melayu)
  6. Syila ( "lelaki" india )
  7. Husna (berbaju kurung)
  8. Wanie (cucu nenek tua)
sebenarnya kitaorang buat prop tv sebesar manusia , tv tu memang tinggi sangat , angkut la dalam bas sampai tapak perkhemahan , last2 tak jadi , tv tu besar , bila dirikan dia nak jatuh juga , jadi terpaksa pakai tirai langsir je , tapi apapun masa ni kitaorang gembira sangat2 . Enjoy the video !


Show time !




       Tempat ke-3

Satu-satunya kumpulan wanita yang berdikir barat , bukan senang nak cari wanita berdikir , tambah2 guna sleng pantai timur , itu yang istimewanya kumpulan ini ! best walau erne ada sikit tersasul :) hehe 
  1. Erne
  2. Ain
  3. Fanny
  4. Anis
  5. Jiha
  6. Sheera K
  7. Sheera 
  8. Miera
  9. Kakchik
  10. Mumue



Dan tempat pertama ialah kumpulan paling kelakar , paling banyak tepukan , paling banyak gelak ! dan paling happening ! gempak sangat malam tu , persembahan terakhir yang terbaik ! dengar2 kumpulan ni sempat buat persiapan 10 minit saja itupun di backstage ! kimi memang salute la ! 

     Tempat pertama 1st :-
  1. Ihsan
  2. Alif
  3. Ijan
  4. Izuan
  5. Hazman
  6. Zharif
  7. Adib
  8. Amir
  9. Megat
  10. Hadi



Enjoy it :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan