Followers !

Sabtu, 25 Mei 2013

Perancangan Reunion !



Assalamualaikum,

Bestnya cuti ! hari-hari membukang depan tv, haha, makan tidur, makan tidur , itu saja kerja harian kimi setakat ni.


Tetapi, kimi menyahut satu cabaran oleh seorang rakan lama untuk menganjurkan satu reunion untuk pelajar form5 sekolah lama kimi !

Haha, macam thrill saja bunyinyakan , haha, tak lah, kawan kimi suruh adakan satu reunion, dan dia nak kimi jadi "kepala" nya, dia cakap nak jumpa kawan2 lama sebelum dia masuk semester baru.



Jadi, bila kimi dengar kesian pula, jadi kimi pun panggil "orang2 kuat" untuk bantu kimi sama-sama untuk menganjurkan event ni.

Erne, hanie, kakcik kimi panggil untuk ajak berbincang, jadi kami bincang dan putuskan satu tarikh iaitu 1 Jun 2013, tarikh ini diambil atas persetujuan majoriti, kebanyakan kawan-kawan kimi ada yang sudah bekerja, cuti sem, cuti sekolah macam kimi, hehe, dan lain2...

Tugas2 sudah diberikan, menunggu untuk hari mendatang, harap menjadi dan meriah, diharapkan ramai kawan2 kimi dapat bersama-sama kita berkumpul kembali :)

#tak sabar nak jumpa kawan-kawan lama :)


2 ulasan:

  1. gdluck ye..t semua da bz :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks you :)

      betul2 , nanti semua dah sibuk dengan study.

      Padam