Spice of My Life

Followers !

Halaman

Sabtu, 18 Mei 2013

Study Week ! ( STPM Penggal 2 )



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Lama dah kimi tak update blog, serius cakap kan, kimi memang ada di rumah, tapi minggu exam dah dekat, jadi kimi perlu study untuk saat2 terakhir ni

Minggu depan kimi dah exam untuk penggal 2 bagi stpm, jadi memang tiada masa nak fokus untuk blogging sekarang ni, sebab hari2 memang study.

Bukan nak cakap 24jam kimi study, menipu sangat2, haha, cuma ada masa study, ada masa rehat, kimi bahagi2 kan dengan baik, kalau study saja, otak pun jam kan?

Jadi, doakan kimi dapat jawab exam dengan baik dan jayanya, moga2 dapat baiki pointer penggal 1 yang cukup2 makan tu. *kantoi

Nanti lepas exam kimi cuti 2 minggu, kimi janji akan luangkan sepenuhnya masa untuk blog, sebab macam2 kimi nak cerita ni, hehe

#wish me luck !





Tiada ulasan:

Catat Ulasan