Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 12 Mei 2014

Keadaan pulih 80%


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Cukup lama rasanya KK berada dirumah untuk berehat ekoran kejadian kemalangan tempoh hari.


Jika dihitung, sudah 12 hari KK tidak bekerja, tapi KK ada MC, huhu, dah 2 kali sambung MC, hihi

Alhamdulillah, keadaan KK sekarang sudah baik, tangan dah boleh gerak, cuma lenguh-lenguh tu masih ada, biasalah, lama dah tak guna tangan belah kanan.

Luka di tangan dah mengering, dan kulit baru sudah tumbuh, jadi, kulit mati dah dibuang, cuma ada sikit lagi luka belum baik.


KK memang semangat nak sambung kerja balik, tak sabar dah nak habiskan MC dan sambung kerja semula.

Buat masa sekarang, mak KK akan hantar pergi kerja, motor masih dalam bengkel, tak siap lagi baiki.

Jika tidak ada aral melintang, hari Jumaat ini KK akan kembali bertugas sebagai pembuat roti yang berjaya, huahuahua, berangan je lebih, hehe.




2 ulasan:

  1. tunggu betul2 sembuh baru smbg kje KK sbb nnt duk kat kitchen tu phmla panas nnt luke tu kmbali lg lmbat plak nk baik..tgu dah elok betul2 baru kje k :) take care KK (k.shida) www.duniashida.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak shida, KK ok, luka dah sembuh, dah tumbuh kulit baru semula, terima kasih sebab take care pasal KK :)

      sob sob sob *terharu

      Padam