Spice of My Life

Followers !

Halaman

Isnin, 25 November 2013

Hadiah Hari Lahir untuk Kak Ezra !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Siapa ingat lagi yang KK pernah kerja di SAKAN, hehe, masa tu KK tengah cuti sekolah masa di lower six.


Jadi masa kerja, adalah akak kat SAKAN, namanya kak ezra, KK rapat sangat dengan dia, sebab dia baik sangat.


Jadi, minggu lepas, hari lahir beliau yang ke...KK pun tak pasti pasal tu, tetapi dalam 20an lah, hehe

KK masa tengah godek-godek barang kat Mudah, terjumpa satu USB yang cute ni, satu set sekali wall plug dan Car USB.



Comel kan? hehe, sebenarnya nak beli ketiga-tiga warna pink, tetapi malangnya yang wall plug tu tak ada warna pink, terpaksa ambil warna putih.

Walau apapun, kak ezra gembira, alhamdulilah, hehe

*nak beli juga? boleh ke http://www.kedaikite.com/


Tiada ulasan:

Catat Ulasan