Spice of My Life

Followers !

Halaman

Selasa, 19 November 2013

Sponsor "Special Giveaway by Syazlia dan FD" Part 2 !


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,
(*Sticky post, scroll kebawah untuk entry terbaru !)

Masa tengah godek-godek FB haritu, ada adik Fatin Diana tulis di status, nak minta sponsor untuk GA yang bakal berlangsung.


Kimi pun godek pula barang kat bilik, mana tahu kot2 ada barang nak sponsor, nak sponsor topup dah biasa sangat, banyak sudah GA kimi sponsor topup

Jadi, untuk kelainan kali ni, kimi sponsor barangan pos, iaitu, Pati Halimau dan phone casing yang bersulam.

https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=R-itF_-UFncCHM&tbnid=-wRJ7OJaERJAoM:&ved=0CAQQjB0&url=http%3A%2F%2Fdeilapersona.blogspot.com%2F2009_07_01_archive.html&ei=X5aIUr_9FoiNrQe20YDADQ&psig=AFQjCNHMdL3lpxzkJ4dxIVty-3flJ_FN4w&ust=1384769490067554
sumber : Google Image

Pati Halimau ini sama juga macam Pati Halia yang dutanya Nora Danish tu, cuma dari company yang lain, Pati Halimau ini campuran Halia dan Limau, kimi dapat dua, satu kimi dah guna. Best sangat bila pakai, cepat meresap dan tak panas sangat.

Gambar dalam frame tu adik kimi :)

Phone casing tu pula, kimi dapat menang GA, kimi tak guna pun, yang istimewanya phone casing ni, sebab dia kait, guna benang yang tebal tuh, orang panggil crocheted. Sebab phone kimi tak muat, hehe

Jadi, apa tunggu lagi, jom kita join Special Giveaway ni, dan berita baik bahawa sponsor juga boleh join, tapi tak boleh pilih hadiah sendiri, hehe

Nak join : klik SINI !


2 ulasan:

  1. Hia, blogwalking & fllow sini. Jom jln2 ke blog sy :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi :)

      thanks you, kimi dah follow balik :)

      Padam